Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Θέμα: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


Με αγανάκτηση βλέπω τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας ακόμη και σήμερα την ώρα της ακραίας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, να λαϊκίζουν και να υποκρίνονται. Και ενώ είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν και το μέγεθος της κρίσης και τα αίτια αλλά και το σωστό γιατρικό, αυτοί συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό.

Ξέρουν και οι δύο, ότι κύρια αιτία της κρίσης είναι ότι με τους κομματικούς στρατούς που βόλεψαν στο Δημόσιο τα τελευταία τριάντα χρόνια, έφτιαξαν ένα τεράστιο κράτος, το οποίο καταβροχθίζει όποιον πλούτο παράγει ο ιδιωτικός τομέας.
Και όμως και οι δύο δεν τολμούν να πουν – ναι πρέπει να μικραίνουμε το σπάταλο, μη παραγωγικό, αδηφάγο και διεφθαρμένο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Ψελλίζουν κάτι για μετατάξεις, για μείωση επιδομάτων, για οικιοθελείς αποχωρήσεις   και αύξηση έτσι των συνταξιούχων.
Πάνε δηλαδή να αυξήσουν τους συνταξιούχους το άλλο αμαρτωλό κομμάτι της Ελληνικής Οικονομικής και Κοινωνικής παθογένειας.
Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο γνωρίζουν, πως η Ελλάδα έχει αναλογικά πολλαπλάσιους δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους των 30-40 και 50 ετών, από τις πλούσιες Ευρωπαϊκές χώρες.
Τελευταία άκουσα από τέως υπουργό της Ν.Δ. το τρομερό και παράδοξο, ότι δεν πρέπει να μειώσουμε τους Δημόσιους υπαλλήλους, ούτε τους μισθωτούς γιατί αυτοί συντηρούν τα μαγαζιά.
Τότε ρε παιδιά να τους αυξήσουμε, να τους δώσουμε και παραπάνω λεφτά, αν είναι έτσι να κάνουμε ανάπτυξη.
Ακούγοντας τέτοια τρελά θυμάμαι το ΠΑΣΟΚ του ’80, που έλυνε το πρόβλημα της ανεργίας με αθρόους κομματικούς διορισμούς στο Δημόσιο, αλλά και της πρόσφατης Ν.Δ. του ‘08 και ’09  που στο όνομα της ψηφοθηρίας και αυτή, όχι μόνο δεν έκανε επανίδρυση του κράτους όπως εξήγγειλε αλλά αντίθετα αύξησε, διαβάζω, την δαπάνη για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων κατά 80% σε 5 χρόνια!!!
Παιδιά εκτός από τους δημόσιους υπαλλήλους υπάρχουν και εργάτες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, μικροεπαγγελματίες και εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι από αυτούς τους άμοιρους Έλληνες της Β’ διαλογής. Επί τέλους λίγη τσίπα!!!   
Γιατί λοιπόν διεφθαρμένοι πολιτικοί όταν απολύθηκαν αυτοί οι 700 χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν κλάψατε , παρά μόνον κλαίτε «για τα δικά σας παιδιά του Δημοσίου», δηλαδή για τους κομματικού σας στρατιώτες;
Αίσχος – Εγκληματίες πολιτικοί, αίσχος κοινοβουλευτικοί φαυλοκράτες, αίσχος υπηρέτες του διεφθαρμένου συστήματος. Δεν φοβάστε τουλάχιστον μήπως ξεσηκωθεί ο Λαός και να σας κρεμάσει στα τσιγκέλια;
Γιατί η υπομονή και η ανοχή έχουν τα όριά τους!!!






Όσοι συμφωνούν με τις Ομάδες Κοινωνική Δράσης μπορούν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας, στο κινητό τηλέφωνο 6955696467, στο e-mail: okd2010@hotmail.com ή στο facebook: Ομάδες Κοινωνικής Δράσης (Omades Kinonikis Drasis)
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Περιμένουμε τις ιδέες και τις απόψεις. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου